Wat is een hypotheek?

Wij helpen jou aan de beste hypotheek. Voor nu, en in de toekomst.

 

Om een huis te kunnen kopen zul je bijna altijd een hypotheek nodig hebben. Het huis van jouw dromen vinden is één ding, het financieren daarvan is een tweede. Ook is het een complex proces. Bij het kopen van een woning krijg je te maken met vele lastige vraagstukken. Het gaat tenslotte om de grootste investering van jouw leven, en moet daarom tot in de puntjes geregeld zijn.

Let op: Doordat er steeds veranderingen zijn binnen de regelgeving, is het belangrijk om een adviseur te raadplegen. Zo kun je erachter komen of je recht hebt op hypotheekrenteaftrek, en welke aflosvormen tegenwoordig interessant zijn.

Het is goed om onderzoek te doen en je goed te laten adviseren voor je een hypotheek afsluit. Je kunt nu eenmaal niet weten hoe het in de toekomst gaat lopen, overal moet je rekening mee houden. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als je werkloos raakt, of als jij of jouw partner plotseling komt te overlijden? Niesten Adviesgroep doet er alles aan om de hypotheek zo goed mogelijk op jouw persoonlijke situatie af te stemmen, zodat je gegarandeerd bent van een verantwoorde hypotheek. Nu, en in de toekomst.
 

Neem direct contact op met ons voor een vrijblijvende kennismaking. Wij kunnen jou alles vertellen over financiële producten die je wel of niet nodig hebt.
  

Pagina's

Home
Hypotheken
Verzekeren
Zakelijk verzekeren
Polismap
Over ons
Contact

Contact

Parallelweg 124-46 
1948 NN Beverwijk
(0251) 276 000
info@niesten.nl